Jelentési szezon: egyik szemünk sír, a másik nevet

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Túl vagyunk a gyorsjelentési szezonon, így a Budapesti Értéktőzsdére bevezetett társaságok is közreadták harmadik negyedéves üzleti jelentéseiket. A Concorde elemzőivel azon túl, hogy mit jelentett az OTP, a MOL, a Richter, a Telekom és a Wizz Air, arról is beszélgettünk, hogy mire számítanak a közeljövőben ezen társaságokkal kapcsolatban.

Le Phuong Hai Thanh, elemzési vezető: OTP
Gaál Gellért, vezető elemző: MOL, Telekom
Bukta Gábor, vezető elemző: Richter, Wizz Air

Műsorvezető: Vidovszky Áron

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.


Ajánló

picture

Durván visszavágta a Wizz Air célárát a Concorde

Olvasási idő: 2 p
A Concorde elemzője továbbra is úgy gondolja, hogy a Wizz Air hosszútávon strukturális nyertes lehet, de a kockázatok megnövekedtek a turbinaproblémák, valamint a geopolitikai feszültségek miatt, amik lassítják a növekedést.
picture

Durva céláremelés érkezett a Telekomra, 60 százalékkal többet érhet a részvény

Olvasási idő: 3 p
Az elmúlt években a Concorde blogon is aktívan követtük a Telekom körüli eseményeket, és számos alkalommal írtunk már arról, hogy jelentős felértékelődés előtt állhat a papír, a hétfői záróárral kalkulálva a Bloomberg terminál  szerint a részvényesek 118,67 százalékos hozamra tehettek szert a Concorde ajánlásait követve.
picture

Továbbra sem látszik a gazdasági gyengeség a bankoknál

Olvasási idő: 2 p
Mindenki lassulásról, recesszióról beszél, de egyelőre nem nagyon látszik ennek jele a banki eredményeken. Bár valóban vannak kockázatok, a mostani árazás még ezek fényében is magas felértékelődési potenciált rejt magában.