Pados Gábor: A galéria nem csak fal, szög és kalapács

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

A képzőművészek és a művészeti galériák viszonya a kívülállók szempontjából mindig misztikus és sokszor érthetetlen világ volt, és valójában most is az. Mi most ebbe a világba kalauzoljuk el a Concorde Podcast hallgatóit Pados Gáborral, a nemzetközi művészeti színtéren is aktív acb Galéria tulajdonosával és Nemes Mártonnal, jelenleg New Yorkban élő és alkotó festőművésszel.

Műsorvezető: Vidovszky Áron

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

picture

Annyira kapitalista, annyira perverz, imádom!

A képzőművészeti piacon mostanság minden a non-fungible tokenekről (NFT) szól. De, hogy pontosan mit is takar ez a kifejezés, mi a jelentősége és hogyan alakíthatja át a képzőművészeti piacot, arról Weiler Péter képzőművésszel beszélgettünk. Interjú.

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.


Ajánló

picture

Beindult a fesztiválszezON!

Olvasási idő: < 1 p
Két év szünet után ismét elindult és teljes gőzzel dübörög a fesztiválszezon. Mai adásunkban Marsalkó Dáviddal, a Halott pénz frontemberével és Lobenwein Norbert fesztiválszervezővel beszélgettünk a kezdetekről, az idei szezonról és jövőbeni terveikről.
picture

Sebestyén Balázs: Itt valami nagyon forradalmi dolog történik

Olvasási idő: < 1 p
Mai vendégünk Sebestyén Balázs rádiós és televíziós műsorvezető, akivel többek között kriptodevizákról, a blockchain technológiáról, a kripto bányászatról és sok minden másról beszélgettünk.
picture

Mi az az NFT és kiforgathatja-e sarkaiból a teljes képzőművészeti piacot?

Olvasási idő: < 1 p
A képzőművészeti piacon bő három hónapja minden a Non-fungible tokenekről (NFT) szól. De hogy pontosan mit jelent az NFT, hogyan alakult ki és mennyiben alakíthatja át a képzőművészeti piacot, arról Weiler Péter képzőművésszel beszélgettünk.