Sebestyén Balázs: Itt valami nagyon forradalmi dolog történik

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Sebestyén Balázs közel 25 éve foglalkozik televíziós és rádiós műsorvezetéssel, ugyanolyan szenvedéllyel, lelkesedéssel és szakmai alázattal, mint ahogy a Concorde munkatársai a tőkepiacokkal foglalkoznak immár 30 éve.

Örömmel vettük észre, hogy az elmúlt időszakban lett egy közös metszete az érdeklődési körünknek, ami nem más, mint a kriptodevizák és a blokklánc-technológia.

Többek között erről, valamint a kezdeti nehézségekről, kereskedési szokásairól és a kripto bányászatról is kérdeztük mai adásunkban.

Műsorvezető: Vidovszky Áron és Tunkli Dániel

TARTSON VELÜNK!

A tartalomból:

00:00 Közös metszet: a kripto
10:02 Ahogyan mozog, úgy változik a kommunikáció
20:10 Most kezdjük megérteni a blockchaint
32:15 Coinbase-hatás
38:50 Elindítom a saját bányagépem
44:10 Nem akarom osztani az észt
50:56 Rettegek a fintechtől
55:21 Digitális detox

VIDEO FORMÁTUM:

AUDIO FORMÁTUM:

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, Apple, Amazon, Stitcher, Google, Youtube és TuneIn felületein, valamint a Buzzsprout-on és RSS Feed-en keresztül is. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

picture

Megy-e új csúcsra a Bitcoin? És a Solana?

A kriptodevizákkal kapcsolatban két kérdés folyamatosan foglalkoztatja a befektetőket: mennyi lesz a Bitcoin ára és a ma már tízezer darabszám fölött járó kriptodevizák közül melyek lehetnek a Bitcoin valódi kihívói?

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.

Jelen blogbejegyzés a szerző magánvéleményét tükrözi, amely nem feltétlenül egyezik a Concorde Csoport hivatalos álláspontjával.