Van előnye is annak, hogy drága lett az élelmiszer
Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.
MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?
A lakosság a drágulás hatására az olcsóbb élelmiszerekre váltott, állapította meg egy korábbi podcastunkban Turcsán Tünde, a GfK Piackutató Intézet munkatársa. Ez volt a kiindulópont mai adásunkban is, ahol arra kerestük a választ, hogy mindez jelenthet-e akár esélyt is arra, hogy a táplálkozási szokásainkat alapjaiban gondoljuk újra. Ha mindennek az árát jobban meg kell néznünk az üzletekben, talán kicsit azt is átgondoljuk, mit is viszünk be nap mint nap a szervezetünkbe, és az infláció a túlfogyasztásnak is gátat szabhat.
Bartha Ákos élelmiszerbiológussal és táplálkozáskutatóval, valamint Nagy Bertalannal, a Concorde privátbanki üzletfejlesztési vezetőjével beszélgettünk.
Műsorvezető: Vidovszky Áron
TARTSON VELÜNK!
AUDIO FORMÁTUM:
A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!
KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:
Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.
Olvass minden nap a világ történéseiről egy Concorde-os szemüvegén keresztül!
Ha nem szeretnél lemaradni a legjobb írásainkról, iratkozz fel hírlevelünkre és minden héten egyszer elküldjük heti válogatásunkat.