Az élsportban már csodát tett a helyes táplálkozás

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

A 45 éves Tom Brady és a 39 éves Aaron Rodgers irányítóként még mindig uralják az amerikai foci világát. A 37 éves Luka Modric és a 35 éves Karim Benzema kulcsszereplői voltak a Real Madrid idei BL győzelmének. A 38 éves LeBron James és a 37 éves Chris Paul még mindig a kosárlabdát oktatják az NBA-ben. Végül, de nem utolsó sorban, a 36 éves Rafael Nadal és a 35 éves Novak Djokovic az utolsó hét Grand Slam tenisztornából együtt, hatot megnyert.

Tizenöt éve még csodaszámba ment a csúcsszinten teljesítő, 35 évnél idősebb sportoló. Manapság sokan élnek és virulnak, évekkel hosszabbítják meg pályafutásukat és legjobb időszakaikat. Nagyon komoly táplálkozási, sportegészségügyi és anti-aging forradalom zajlik napjainkban a sportvilág csúcsán.

De vajon milyen szokásokat vehet át egy átlagember ezektől a sportolóktól? Várhatjuk-e azt, hogy az élsport anti-aging forradalma átterjed az előttünk álló években az erre fogékony lakosságra? Jön-e a megfelelő egészségügyi önrész befizetésén alapuló lakossági élethosszítási forradalom? Erről beszélgettünk Bartha Ákossal, élelmiszerbiológussal és táplálkozáskutatóval, valamint Jónap Richárddal.

Műsorvezető: Vidovszky Áron

TARTSON VELÜNK!

AUDIO FORMÁTUM:

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

picture

Kiút a táplálkozási tévhitek útvesztőjéből!

Ahhoz képest, hogy az ember néha úgy érzi, a csapból is az egészséges étrend, a mozgás fontossága, és a különböző diéták folynak, valahogy mégis egyre rosszabbak a statisztikáink. De miért? Bartha Ákos táplálkozáskutatóval és élelmiszerbiológussal beszélgettünk.

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.