A kudarc és a frusztráció jó dolog? – Concorde Podcast

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Gyakran beszélgetünk arról, hogy a sportvilág és különösen az élsport mennyi kihasználatlan tanítási lehetőséggel szolgál az átlagember számára. A Netflix The Playbook című sorozatában rengeteg ilyen tanítást láthatunk. Ebből az egyik rész Patrick Mouratoglou munkásságáról szól, aki Serena Williams edzőjeként lett világhírű. Több nagyon erős mondat hangzik el a félórás epizódban, melyekből az egyik így szól: „A kudarc és a frusztráció, a kettő a legjobb dolgok közül, melyek téged érhetnek, ha megfelelő módon kezeled őket és tanulsz belőlük.” Többek között ezt is körbejárjuk a mai adásban.

Műsorvezető: Vidovszky Áron
Vendég: Jónap Richárd

TARTSON VELÜNK!

A podcast készítőinek személyes megjegyzése: Nagyszámú személyes tragédia időszakát éljük, amely életek elvesztésével és nagyon súlyos betegségekkel illetve egzisztenciális katasztrófák tömkelegével jár együtt. Együttérezve a világjárvány áldozataival, nagyon fontosnak tartjuk megjegyezni azt, hogy kudarcon és frusztráción a személyes hatáskörben kezelhető problémák halmazát értjük. Olyan problémákét, amelyek eltörpülnek a jelenlegi nagyszámú tragédia és katasztrófa mellett. Kérünk mindenkit, hogy a kudarc és frusztráció szavakat a podcast hallgatása közben a most meghatározott fogalmi kereteken belül értse.

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, Apple, Amazon, Stitcher, Google és TuneIn felületein, valamint a Buzzsprout-on és RSS Feed-en keresztül is. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.

Jelen blogbejegyzés a szerző magánvéleményét tükrözi, amely nem feltétlenül egyezik a Concorde Csoport hivatalos álláspontjával.


Ajánló

picture

Tőzsdén a Coinbase: egy új korszak kezdete? - Concorde Podcast

Olvasási idő: < 1 p
Tőzsdén a Coinbase, a világ legnagyobb kriptobörzéje. De hogy a jövő is ennyire fényes-e a cég és a kriptopiac számára, arról Móró Tamással, a Concorde vezető stratégájával beszélgettünk.
picture

Bitcoin: nem adhatunk tanácsot, de nem is hagyhatjuk szó nélkül - Concorde Podcast

Olvasási idő: < 1 p
Az elmúlt hónapokban annyi minden történt a bitcoin háza táján és a kriptodeviza olyan hihetetlen emelkedésbe kezdett, ami nagyban emlékeztet minket a két és fél évvel ezelőtti eseményekre. Tunkli Dániellel, az Accorde Alapkezelő befektetési igazgatójával beszélgettünk.
picture

Az Archegos sztori - Concorde Podcast

Olvasási idő: < 1 p
Napok óta egy családi vagyonkezelő tevékenysége tartja izgalomban a tőkepiac szereplőit világszerte. Az Archegos Capital nevű family office szinte a semmiből, egy pillanat alatt lett ismert és hírhedt.