Bitcoin: nem adhatunk tanácsot, de nem is hagyhatjuk szó nélkül – Concorde Podcast

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Az elmúlt hónapokban annyi minden történt a bitcoin háza táján és a kriptodeviza olyan hihetetlen emelkedésbe kezdett, ami nagyban emlékeztet minket a három évvel ezelőtti eseményekre. Tunkli Dániellel, az Accorde Alapkezelő befektetési igazgatójával beszélgettünk a két rali közötti hasonlóságokról és különbségekről.

Műsorvezető: Vidovszky Áron
Vendég: Tunkli Dániel

TARTSON VELÜNK!

Bármi, ami a műsorban elhangzik a munkatársak és a műsorban résztvevők magánvéleményét tükrözi, amely nem feltétlenül egyezik a Concorde Csoport hivatalos álláspontjával. A műsor kizárólag szórakoztató jelleggel készült, és nem minősül értékpapírok jegyzésére, vásárlására vagy eladására történő felhívásnak, befektetési tanácsadásnak, továbbá befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek, melyek bármikor megváltozhatnak. A műsorban elhangzott adatokra, előrejelzésekre és információkra a piaci viszonyok változása hatással lehet, ezért azok pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde Csoport, illetve a műsor készítői semmilyen felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. kizárólagos szellemi tulajdona, jogi védettség alatt áll.

Jelen blogbejegyzés a szerző magánvéleményét tükrözi, amely nem feltétlenül egyezik a Concorde Csoport hivatalos álláspontjával.