Mi vár az angolokra és a franciákra?

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

A francia nemzetgyűlési választások második fordulója előtt három nappal lezajlottak a brit parlamenti választások is. Vidovszky Áron, a Concorde privátbanki vezetője, Kovács Krisztiánnal, a Concorde üzletfejlesztési igazgatójával és Móró Tamással, a Concorde vezető stratégájával azt járják körbe, hogy ezeknek tükrében mire számíthatnak ezen országok polgárai a következő években, milyen hatásai lehetnek a választási eredményeknek tőkepiacaikra és ezeknek milyen hatásai lehetnek Európa egészére nézve.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.


Ajánló

picture

34% masszív abszolút többség, 37% vereség

Olvasási idő: < 1 p
Hiába a második fordulós visszalépés a franciáknál egymás javára, Marine Le Pen pártjának csalódást, míg a briteknél a Munkáspártnak masszív parlamenti többséget hoztak a választások.
picture

Józan és reményteljes programmal fog tarolni a Munkáspárt

Olvasási idő: 3 p
Az ellenzék ellenzékéből induló Keir Starmer várhatóan elsöprő győzelmet arat, és akkora többséget szerez a brit alsóházban, amely egyetlen európai politikai vállalkozónak sem fogja elkerülni a figyelmét.
picture

Macron és Le Pen: együtt a franciaágyban?

Olvasási idő: < 1 p
A közelmúlt francia eseményeit, azok európai összefüggéseit és ezek tőkepiaci hatásait elemezte Vidovszky Áron, a Concorde privátbanki vezetője, Kovács Krisztiánnal, a Concorde üzletfejlesztési igazgatójával és Móró Tamással, a Concorde vezető stratégájával.