Macron és Le Pen: együtt a franciaágyban?

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

A június 9-i európai parlamenti választások nem csak Magyarországon rajzolták át a politikai térképet, hanem olyan – a népességszámuk és gazdasági erejük miatt az Unióban nálunk meghatározóbb – államban is, mint Franciaország. Itt a szélsőjobb előretörése és a nemzetgyűlés feloszlatása utáni válság-newsflow és politikai bizonytalanságok újból rávilágítottak az Európai Unió egészének problémáira. A közelmúlt francia eseményeit, azok európai összefüggéseit és ezek tőkepiaci hatásait elemezte Vidovszky Áron, a Concorde privátbanki vezetője, Kovács Krisztiánnal, a Concorde üzletfejlesztési igazgatójával és Móró Tamással, a Concorde vezető stratégájával.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.