Concorde Podcast+: Nvidia központú évfelező adás

picture

Ez itt a Concorde Podcast+, a hét legfontosabb eseményeivel.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Így az év felénél elsősorban a legnagyobb és egyben tőzsdetörténelmi sztoriról, az Nvidiáról beszélgettünk. Amely vállalatnak a tőkeértéke az idei évben egy ponton többet nőtt, mint amennyit a világ negyedik legnagyobb vállalata, a Google-anyacég, Alphabet ér egyáltalán. A második féléve a vezető chipgyártó vállalatnak mindenképpen tőzsdetörténelmi lesz. Könnyen lehet, hogy a politikai kockázatok éve lesz a 2024-es esztendő, amire már mutatott is egy példát az Európai Uniós választások kapcsán a francia tőkepiac.

Jónap Richárd és Móró Tamás beszélgetése.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.


Ajánló

picture

Concorde Podcast+: Az Nvidia az amerikai piac megajachtja

Olvasási idő: < 1 p
Egy hét alatt nullás S&P 100 index mellett 12 részvény emelkedett és 88 részvény esett. Az Nvidia értéke három kereskedési nap alatt 466 milliárd dollárral nőtt, ennél az összegnél csak 16 tőzsdei cég ér többet a világon.
picture

Nvidia, a szemünk előtt játszódó gazdaságtörténelem

Olvasási idő: 2 p
Lehet játszani a számokkal, de ami tisztán látszik az az, hogy az Nvidia 2023-as és 2024-es éve maga az előttünk játszódó tőzsde- és gazdaságtörténelem.
picture

Concorde Podcast+: Az Nvidia nem tud hibázni

Olvasási idő: < 1 p
Az Nvidia aktuális gyorsjelentése és előrejelzése újfent jobb lett a várakozásoknál. Az S&P 500 index helyben járt az elmúlt öt kereskedési napon, addig egyes sztorikat imádnak a befektetők. A széles amerikai lakosságnak egy komoly része érdekes módon nem érzékeli a jó állapotban lévő gazdaságot.