Concorde Podcast+: Az Nvidia az amerikai piac megajachtja

picture

Ez itt a Concorde Podcast+, a hét legfontosabb eseményeivel.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Az S&P 500 index továbbra is all time high körül keresekedik, miközben minden korábbinál kétarcúbb lett a piac: egy hét alatt nullás S&P 100 index mellett 12 részvény emelkedett és 88 részvény esett. Az Nvidia értéke három kereskedési nap alatt 466 milliárd dollárral nőtt, ennél az összegnél csak 16 tőzsdei cég ér többet a világon. A Salesforce – cloud alapú CRM szolgáltató – zárás utáni rossz jelentése miatt 17 százalékot öntöttek a papíron a hivatalos kereskedési idő utáni tradingben. A forint szerdán egy százalékot gyengült, de ezzel továbbra is nagyjából „a helyén van”. Mindeközben Palm Beachen, Floridában a 20-30 millió dolláros ingatlanok házvezetőnői már évi 150 ezer dollárt is kereshetnek, az 53 millió forint.

A hét legfontosabb eseményeiről Vidovszky Áron, Móró Tamás és Jónap Richárd beszélgetett.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.