Concorde Podcast+: A piac zöld lámpának vette Powell szavait

picture

Ez itt a Concorde Podcast+, a hét legfontosabb eseményeivel.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

A forint árfolyama megfagyott, megtalálta a helyét. A Fed ülésében csak a reakció volt érdekes, a piac zöld lámpának vette Powell szavait, ebből lett szerdán a sorban harmadik emelkedő nap. Az amerikai kötvénykibocsátási menetrend még inkább megnyugvást hozott, de nagy kérdés, hogy az S&P 500 vissza tud-e mászni a 200 napos mozgóátlag fölé.

A hét legfontosabb eseményeiről Kokas Norbert és Jónap Richárd beszélgetett.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

picture

A forintárfolyam és a félig üres, félig tele makropohár

A külső és hazai makrokockázatok mellett az eddig elért egyensúlyjavulás arra lehet elegendő, hogy a forint most látható kamatelőnyét meg nem haladó, de fokozatos és a korábbi évtizedes trendhez visszatérő forintgyengülési pálya váljon a legvalószínűbb forgatókönyvvé 2024-re.

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.