Lesznek-e olcsóbbak az új autók?

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Fél évvel ezelőtt még a chiphiányból és egyéb ellátási láncbeli zavarokból adódóan akár másfél éves várólistákat is láttunk az új autók piacán, mostanában viszont egyre-másra jönnek ki az adatok a világszerte visszaeső autóértékesítésekről és megrendelésekről.

A lakóingatlanokhoz hasonlóan akár áresést is láthatunk majd az új autók piacán? Erről beszélgettünk Nagy Bertalannal, a Concorde privátbanki üzletfejlesztési vezetőjével.

Műsorvezető: Vidovszky Áron

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

picture

Fogadjunk, hogy jövőre újra lesznek kedvezmények az új autókra!

Ha valaki a jelenlegi környezetben autócserére adja a fejét, és bemegy egy autószalonba, akkor nemcsak az új autó ára lesz meglepő az inflációnak és az erős eurónak köszönhetően, hanem a finanszírozási feltételek is.

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.