Megy-e új csúcsra a Bitcoin? És a Solana?

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

A kriptodevizákkal kapcsolatban sok minden más mellett, két kérdés folyamatosan foglalkoztatja az ezen a piacon mozgó befektetőket.

Az első, hogy mennyi lesz a Bitcoin ára, százezer dollár vagy inkább nullához közeli. A második, hogy a ma már tízezer darabszám fölött járó kriptodevizák közül melyek lehetnek a Bitcoin valódi kihívói?

Ezeket a kérdéseket járjuk körbe Tunkli Dániellel, az Accorde Alapkezelő befektetési igazgatójával és Márton Szilárddal, a Mozaique Alapkezelő befektetési igazgatójával.

Műsorvezető: Vidovszky Áron
Vendég: Tunkli Dániel és Márton Szilárd

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, Apple, Amazon, Stitcher, Google, Youtube és TuneIn felületein, valamint a Buzzsprout-on és RSS Feed-en keresztül is. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

picture

A Solana és a harmadik generációs blockchain hozhatja el a Bitcoin végét?

Jelenleg is folyik a szakmai vita arról, hogy milyen jövő elé néz a blockchain technológia, milyen felhasználási területei vannak és lesznek, kell-e, és ha igen, hogyan lehet majd szabályozni ezt a piacot. Ugyanakkor ennél egy sokkal hangosabb vita is zajlik arról, hogy melyik coin mennyit ér.

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.

Jelen blogbejegyzés a szerző magánvéleményét tükrözi, amely nem feltétlenül egyezik a Concorde Csoport hivatalos álláspontjával.


Ajánló

picture

Bitcoin: túl nagyra nőtt, hogy sikeres legyen?

Olvasási idő: < 1 p
Robog tovább az őrületes, világszintű kripto hullámvasút. Ez mindenképpen örvendetes azon spekulánsok és befektetők számára, akik szeretik és jól tudják meglovagolni az ilyesfajta extrém volatilitást.
picture

Tőzsdén a Coinbase: egy új korszak kezdete? - Concorde Podcast

Olvasási idő: < 1 p
Tőzsdén a Coinbase, a világ legnagyobb kriptobörzéje. De hogy a jövő is ennyire fényes-e a cég és a kriptopiac számára, arról Móró Tamással, a Concorde vezető stratégájával beszélgettünk.
picture

Bitcoin: nem adhatunk tanácsot, de nem is hagyhatjuk szó nélkül - Concorde Podcast

Olvasási idő: < 1 p
Az elmúlt hónapokban annyi minden történt a bitcoin háza táján és a kriptodeviza olyan hihetetlen emelkedésbe kezdett, ami nagyban emlékeztet minket a két és fél évvel ezelőtti eseményekre. Tunkli Dániellel, az Accorde Alapkezelő befektetési igazgatójával beszélgettünk.