Klasszis 2024 – Támogassa az Accorde Alapkezelőt!

picture

A Privátbankár.hu hagyományteremtő jelleggel díjat alapított, mellyel a hazai befektetési alap piacon szereplő alapkezelő cégek és portfóliómenedzserek teljesítményét jutalmazzák. Nagy öröm számunkra, hogy az Accorde Alapkezelőt és munkatársait több kategóriában is jelölték.

Az alapkezelési szakma legrangosabb eseményén az egyes kategóriák győzteseit a szakmai zsűri és a közönség szavazatai alapján választják ki, ezért mi is számítunk olvasóink támogatására.

A szavazás április 10-ig tart és az alábbi linken érhető el. Köszönjük, ha szavazatával az Accorde Alapkezelőt és munkatársait, Gyurcsik Attilát és Tunkli Dánielt támogatja!

Kategóriák, melyekben jelöltek vagyunk:

Az Év Portfóliómenedzsere 2024
Gyurcsik Attila

Attila tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen, valamint az angliai Nottingham Trent University-n végezte. 2010-ben CFA oklevelet szerzett és 2012-től elnökségi tagja a Befektetési Szakértők Magyarországi Egyesületének, amely a CFA Institute magyarországi társszervezete.

2006-tól közel egy évtizedig a Concorde elemzési csapatát erősítette, az utolsó öt évben az üzletágat vezette. 2015 óta az Accorde vezérigazgatója, a „bástya alapokon” belül az Accorde Első Román Részvényalapot, míg az abszolút hozamú alapok közül az Accorde Abacus Alapot kezeli.

Attila írásai a Concordeblogon.

Az Év Feltörekvő Portfóliómenedzsere 2024
Tunkli Dániel

Dániel a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem pénzügy mesterszakán szerzett diplomát 2013-ban, majd tanulmányait a Svéd Királyi Egyetemen (KTH) folytatta. Hazatérése után egyből csatlakozott a Concorde elemző csapatához.

Az Accorde csapatához 2018-ban csatlakozott portfóliómenedzserként, melynek 2021-től befektetési igazgatója lett. A „bástya alapokon” belül az Accorde Spartan Görög Részvényalapot, míg az abszolút hozamú alapok közül az Accorde Sharp Alapot kezeli.

Dániel írásai a Concordeblogon.

Az Év Alapkezelője 2024
Accorde Alapkezelő Zrt.

Az Accorde Alapkezelő kollégáinak gerincét a Concorde évtizedes tapasztalattal rendelkező korábbi munkatársai adják, kiegészülve neves piaci szakemberekkel. A társaság által kezelt vagyon 2016-os indulása óta 200 milliárd forint fölé emelkedett, amelyet elsősorban ügyfeleink bizalmának és alapjaink teljesítményének köszönhetünk.

Köszönjük olvasóinknak, ha az alábbi linken szavazatukkal az Accorde Alapkezelőt és munkatársait támogatják!

Jelen blogbejegyzés a szerző magánvéleményét tükrözi, amely nem feltétlenül egyezik a Concorde Csoport hivatalos álláspontjával.