Mit tanított 2023?

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Mit tanított 2023 és mire számítasz 2024-ben? Ez a két kérdés évzáró adásunk témája. Az elsőre tudtak készülni a Concorde Csoport kollégái, a másodikra nem. Mindenkinek kellett húznia egy témát, ami jellemzően nem tőkepiaci volt, így az meglepetés volt számukra.

Műsorvezető: Vidovszky Áron

TARTSON VELÜNK!

00:55 Kutas Gábor
04:45 Nagy Bertalan
08:34 Bukta Gábor
16:25 Tunkli Dániel
19:12 Jónap Richárd
24:14 Kovács Krisztián
27:21 Le Phuong Hai Thanh
30:10 Jaksity György
37:10 Gyurcsik Attila
40:24 Gaál Gellért
42:56 Jobbágy Sándor
46:53 Móró Tamás
51:27 Vidovszky Áron

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.


Ajánló

picture

Gondolkodj többet, számolj kevesebbet, de az se baj, ha fel tudod hívni Európát

Olvasási idő: < 1 p
Mai adásunkban Charlie Mungerről, a Warren Buffett által vezetett Berkshire Hathaway alelnökéről és Henry Kissingerről, az USA egykori külügyminiszteréről beszélgetett Vidovszky Áron Jaksity Györggyel és Kovács Krisztiánnal.
picture

Óriási lehetőségek vannak a lengyel piacban

Olvasási idő: < 1 p
Ugrott a lengyel tőzsde a választási eredmények hatására, de a lengyel gazdaság egésze is nagy lehetőségek előtt áll. Milyen cégekre érdemes odafigyelni, miért lehet érdemes éppen most befektetni az országban?
picture

Athénból jelentjük: EU-s pénzeső és gazdasági fordulat

Olvasási idő: < 1 p
Nem csak Törökországban, hanem a vele határos Görögországban is választások voltak a múlt héten. Mai adásban Tunkli Dániellel, az Accorde Alapkezelő befektetési igazgatójával, a görög választási eredményekről, az ország gazdasági kilátásairól és a legfontosabb tőzsdei cégeikről beszélgettünk.