Mibe fektet az alapkezelőnk 2024-ben?

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Szakmai szempontokból izgalmas, befektetési szempontból sikeres évet tudhatunk magunk mögött. A jövő, mint mindig bizonytalan, ugyanakkor e tekintetben a 2024-es év a szokásosnál több izgalmat tartogathat, hiszen előbb-utóbb eldől, hogy infláció lesz-e vagy recesszió, hogy tech részvényekkel vagy az unalmasnak tűnő hagyományos papírokkal kaszálhatunk-e, 2024-ben. Minderről Gyurcsik Attilával, az Accorde Alapkezelő vezérigazgatójával beszélgettünk.

Műsorvezető: Vidovszky Áron

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.


Ajánló

picture

Óriási lehetőségek vannak a lengyel piacban

Olvasási idő: < 1 p
Ugrott a lengyel tőzsde a választási eredmények hatására, de a lengyel gazdaság egésze is nagy lehetőségek előtt áll. Milyen cégekre érdemes odafigyelni, miért lehet érdemes éppen most befektetni az országban?
picture

Athénból jelentjük: EU-s pénzeső és gazdasági fordulat

Olvasási idő: < 1 p
Nem csak Törökországban, hanem a vele határos Görögországban is választások voltak a múlt héten. Mai adásban Tunkli Dániellel, az Accorde Alapkezelő befektetési igazgatójával, a görög választási eredményekről, az ország gazdasági kilátásairól és a legfontosabb tőzsdei cégeikről beszélgettünk.
picture

Mibe fektet az alapkezelőnk 2023-ban?

Olvasási idő: < 1 p
A tőkepiacokon negyvenegy éve fordult elő utoljára olyan, hogy a kötvényeken és a részvényeken is hatalmasat lehessen bukni egyszerre. Mi vár a befektetőkre jövőre és mibe fektessünk 2023-ban?