Gondolatbűnözés a tőzsdéken

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

A tőzsdei kereskedés hét főbűne című adásunk után most alapvetően egyetlen aspektusát vizsgálnánk meg a tőzsdei kereskedésnek. Ez a tényező pedig nem más, mint a gondolatbűnözés. Nem a szó eredeti, orwelli értelmezésében, hanem abban, hogy egyetlen hibás és rossz gondolat vagy valamilyen rossz alapfeltételezés milyen mérhetetlen károkat tud okozni a kereskedésben. Illetve természetesen az élet szinte bármely más területén is.

Mai adásunkban Vidovszky Áron, a Concorde privátbanki vezetője és Jónap Richárd, a Concorde részvénypiaci stratégája beszélgettek.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

picture

A kereskedés hét fő bűne

A tőkepiaci tevékenység során elkövethető hibák száma nagyon magas. Egyénre válogatva mindenki számára vannak a hibalehetőségek között minősített kategóriák, ezek a főbűnök. Mai adásunkban Vidovszky Áron és Jónap Richárd egy hét főbűnből álló listát mutatnak be szubjektív besorolása alapján.

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.