A Musk-Zuckerberg ketrecharc

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Valahol egy átvitt értelemben értelmezendő beszólással indult a dolog, de egyre komolyabb cirkusz kezd kialakulni abból, hogy Elon Musk és Mark Zuckerberg egy ketrecharc keretében rendezze vitás ügyeit. Hogy lesz-e effektív harc, az még kérdéses, mindenesetre a verbális adok-kapok már most az élsport vérprofi trash-talkereinek a szintjén van. Az üzleti ketrecharc pedig már el is kezdődött azzal, hogy a Meta Platforms által elindított Threads komoly versenytársa lehet a Twitternek.

A beszélgetésben Móró Tamás, a Concorde vezető stratégája és Jónap Richárd, a Concorde részvénypiaci stratégája vesz részt Vidovszky Áron, a Concorde privátbanki vezetőjének társaságában.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

picture

Elon Musk megvette a Twittert

Elon Musk megvette a Twittert 44 milliárd dollárért. Ez az egyszerű tőmondat annyi kérdést vet fel, annyi elágazása van, hogy különböző szakértők tucatjaival lehetne erről sok-sok órán keresztül vitatkozni mit is jelent ez valójában.

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.