Üzletelni vagy harcolni? Üzletelni ÉS harcolni! 2. rész

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Annyi minden történt az előző adás óta eltelt két hétben, és annyi pozitív visszajelzést, érdeklődést kaptunk a témával kapcsolatban, hogy egy újabbat szenteltünk neki. Legutóbbi részben arról volt szó, hogy az amerikai-kínai kapcsolatok milyen folyamatok mentén mozognak, hogyan pulzálnak a konfliktusok és az együttműködés lehetőségei, és milyen szerepet játszottak az elmúlt hónapokban az amerikai vállalatok, vállalatvezetők a diplomáciai nagyüzemet működtető pekingi vezetés bizalmának megtartásában vagy éppen visszaszerzésében.

Ezúttal kifejezetten gazdasági kapcsolatokra, Kína és az USA, Kínai és az EU kapcsolatára, illetve egyes vállalatok kínai kitettségére helyezte a hangsúlyt Móró Tamás, a Concorde vezető stratégája és Kovács Krisztián, a Concorde üzletfejlesztési igazgatója, Vidovszky Áron, a Concorde privátbanki vezetőjének társaságában.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

picture

Üzletelni vagy harcolni? Üzletelni ÉS harcolni!

Érdekes dolgok történtek mostanában az amerikai és az európai gazdasági élet legfelsőbb szintjén. Mindkét kontinens leggazdagabb embere egymásnak adták a kilincset a legfelsőbb kínai vezetők hivatalaiban. Mi lehet a hátterében ennek a nagyon markáns gazdasági közeledésnek?

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.