Concorde Podcast+: Fed kamatdöntés, kétarcú piac, kínai lassulás

picture

Júniustól péntekenként új sorozattal jelentkezünk Concorde Podcast+ néven, ahol mindig az aktuális hét legfontosabb eseményeiről beszélgetünk tíz percben.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

A forint mozgása a napokban még semmi, csak az elmúlt hetekhez képest említésre érdemes a gyengülése, de innentől kétirányú utca lehet, a kamatelőnye olvadásnak indult, a nemzetközi gázárak pedig kicsit felfelé korrigáltak, miután földbe döngölték őket. A Fed nem emelt, de szigorúan beszélt, Kína pedig nagyon lassul. Vidovszky Áron és Móró Tamás beszélgetése.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

picture

Üzletelni vagy harcolni? Üzletelni ÉS harcolni!

Érdekes dolgok történtek mostanában az amerikai és az európai gazdasági élet legfelsőbb szintjén. Mindkét kontinens leggazdagabb embere egymásnak adták a kilincset a legfelsőbb kínai vezetők hivatalaiban. Mi lehet a hátterében ennek a nagyon markáns gazdasági közeledésnek?

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.