Concorde Podcast+: Acélos forint, összeomló líra, tovább száguldó AI vonat

picture

Júniustól péntekenként új sorozattal jelentkezünk Concorde Podcast+ néven, ahol mindig az aktuális hét legfontosabb eseményeiről beszélgetünk tíz percben.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

A sokat emlegetett tényezők miatt egészen unalmas devizává vált a forint, bezzeg a török líra éppen összeomlik, a mesterséges intelligencia sztori pedig új lokális csúcsokra lökdöste az amerikai részvényindexeket. A raliról lemaradók egymást követő hullámokban próbálják utolérni az AI vonatot, az amerikai regionális bankok rommá shortolt részvényei is megunták az esést, a jövő hét sok fontos impulzust hoz. Vidovszky Áron, Móró Tamás és Jónap Richárd beszélgettek.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

picture

Az ajtónkon dörömbölő robotok

Az Nvidia piacvezető adatközpont megoldásaira végtelen kereslet van napjainkban. Mai adásunkban Vidovszky Áron, Móró Tamással és Jónap Richárddal, az Nvidia vállalati történetén és aktuális stratégiáján keresztül mutatja be azt az új technológiai forradalmat, ami éppen a szemünk előtt zajlik.

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.