Klasszis 2023 – Támogassa az Accorde Alapkezelőt!

picture

A Privátbankár.hu Klasszis díjátadón idén a jubileumi 10. alkalommal díjazzák a hazai befektetési alap piacon szereplő alapkezelő cégek és portfóliómenedzserek teljesítményét. Nagy öröm számunkra, hogy az Accorde Alapkezelőt és munkatársait több kategóriában is jelölték.

Szakmánk legrangosabb eseményén az egyes kategóriák győzteseit a szakmai zsűri és a közönség szavazatai alapján választják ki, ezért mi is számítunk olvasóink támogatására az alábbi linken április 10-ig:

Köszönjük, ha szavazatával az Accorde Alapkezelőt és munkatársait támogatja! A szavazás április 10-ig tart és az alábbi linken érhető el. A szavazók között a szavazás végén kisorsolnak 3 db borválogatást, 3 db Fehér Nyúl kisüzemi sörválogatást és 3 db belépőt a Klasszis Klub budapesti rendezvényére!

Kategóriák, melyekben jelöltek vagyunk:

Az Év Portfóliómenedzsere 2023
Gyurcsik Attila

Attila korábban a szintén csoporttag Concorde Értékpapír Zrt. elemzési üzletágát vezette. Ezt megelőzően pedig a bank és a telekommunikációs szektor elemzéséért felelt. Utóbbi minőségében a londoni AQ Research független, elemzőket minősítő cég 2007-ben és 2009-ben is a legjobb hazai részvényelemzőnek választotta.

Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen, valamint az angliai Nottingham Trent University-n végezte. 2010-ben CFA oklevelet szerzett és 2012-től elnökségi tagja a Befektetési Szakértők Magyarországi Egyesületének, amely a CFA Institute magyarországi társszervezete. 2016-tól az Accorde Alapkezelő befektetési igazgatója és 2021-től a társaság vezérigazgatója.

Attila írásai a Concordeblogon.

Az Év Feltörekvő Portfóliómenedzsere 2023
Tunkli Dániel

Dániel a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem pénzügy mesterszakán szerzett diplomát 2013-ban, majd tanulmányait a Svéd Királyi Egyetemen folytatta. Hazatérése után egyből csatlakozott a Concorde elemző csapatához és ez idő alatt műszaki diplomáját is megszerezte.

Vezető elemzőként számos régiós vállalatot elemzett, de főként a telekommunikációs szektorral és a légitársaságok piacával foglalkozott. Az Accorde Alapkezelő csapatához 2018-ban csatlakozott portfóliómenedzserként, 2021-től az alapkezelő befektetési igazgatója.

Dániel írásai a Concordeblogon.

Az Év Alapkezelője
Accorde Alapkezelő Zrt.

Az Accorde Alapkezelő kollégáinak gerincét a Concorde évtizedes tapasztalattal rendelkező korábbi munkatársai adják, kiegészülve neves piaci szakemberekkel. A társaság által kezelt vagyon 2016-os indulása óta 100 milliárd forint fölé emelkedett, amelyet elsősorban ügyfeleink bizalmának és alapjaink teljesítményének köszönhetünk.