A strandbüfé infláció visszaharap

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

2021 októberében strandbüfé infláció címmel vettünk fel egy adást, amiben azt elemeztük ki, hogy sok helyen az étlap komoly változtatásaival, minőség javításaival válnak indokolttá az akkor érzékelt inflációnál jóval komolyabb áremelések.

Akkor nem számítottunk arra, hogy 2022 szerte a világban az infláció éve lesz. És egyben az infláció ellenes harcé is. Amit immár nemcsak a jegybankok vívnak meg, hanem az eddig áremelés elfogadó lakosság is. Egyre keresettebbek az olcsóbb és sokszor szinte ugyanazt a minőséget nyújtó termékek és szolgáltatások.

Eljött az időpont, amikor a strandbüfé infláció visszaharap.

Erről beszélgetünk a mai adásban vendégeimmel, Móró Tamással, a Concorde vezető stratégájával és Jónap Richárddal, a Concorde részvénypiaci stratégájával.

Műsorvezető: Vidovszky Áron

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

picture

Strandbüfé infláció

Az emberek világszerte az élet megdrágulását érzékelik, ami viszont messze nem pusztán az idei esztendő újdonsága, hanem hosszú évek óta velünk van.

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.