A kriptopiac sok szempontból egy vadnyugat

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Az idén tízedik alkalommal, Zamárdiban megrendezésre kerülő STRAND Fesztivál adott otthont az ország első Podcast Fesztiváljának.

A program keretén belül a résztvevők a STRAND Fesztivál négy napján, napi két sávban élőben lehettek szem- és fültanúi a hazai podcast világ közönségkedvenc beszélgetéseinek.

Ebből az alkalomból a Concorde Podcast is egy különkiadással jelentkezett, adásunk két témája: a kriptopiac és a pornófüggőség, vendégeink: Benke Vali Leria szexuálpszichológus, valamint Gáll Péter és Honti Roland, a Cryptofalka alapítói voltak.

Műsorvezetők: Vidovszky Áron és Móró Tamás

TARTSON VELÜNK!

AUDIO FORMÁTUM:

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

picture

Sebestyén Balázs: Itt valami nagyon forradalmi dolog történik

Mai vendégünk Sebestyén Balázs rádiós és televíziós műsorvezető, akivel többek között kriptodevizákról, a blockchain technológiáról, a kripto bányászatról és sok minden másról beszélgettünk.

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.