Rácz András: szerettem volna tévedni a háborúval kapcsolatban

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Idén januárban és februárban rengeteget foglalkoztunk Oroszországgal, hogy mire készül Ukrajnában. Nem túlzás azt állítani, hogy világszínvonalú Oroszország-kutatót is meghívtunk műsorunkba Sz. Bíró Zoltán személyében és lényegében egyöntetű véleményünk alakult ki arról, hogy ha lesz is valamilyen területszerző katonai lépés Oroszország részéről, klasszikus, átfogó háború nem várható a két ország között.

A mai adásban Rácz András történésszel, politológussal, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóközpontjának docensével beszélgettünk, akit arról kérdeztünk Tunkli Dániellel, az Accorde Alapkezelő befektetési igazgatójával, hogy melyek voltak azok a jelek, vagy mi volt az a politikai, esetleg geo-stratégiai logika, amelyet velünk együtt oly sokan értelmeztek másképp, ezek szerint sajnos rosszul?

Műsorvezető: Vidovszky Áron

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.