Nagy generáció, még nagyobb remények, kis kiábrándulás

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

A 70-es, 80-as években az átlagember számára leginkább azt jelentette a Nyugat, hogy ott nem szakadt, sokszor csak kétütemű autókkal járnak az emberek, hanem menő kocsikkal, és hogy kék útlevéllel oda utazhatnak, ahová csak akarnak. A rendszerváltás idején pedig már mindenkinek volt egy elképzelés a fejében arról, hogy mennyiben lesz majd más egy szabadabb, nyugat-európai típusú demokráciában és piacgazdaságban élni.

Mai adásunkban arra vállalkoztunk Jaksity Györggyel, a Concorde alapítójával, Kereszty Gábor és Sváby András újságírókkal, hogy bő három évtizeddel a rendszerváltás után megnézzük, mit hozott ez a 31 év Magyarország számára. Ki, milyen várakozásokkal tekintett 1990-ben a jövőbe, ebből mi valósult meg és mi nem.

Műsorvezető: Vidovszky Áron

TARTSON VELÜNK!

AUDIO FORMÁTUM:

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint Youtube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

picture

Két évtized regénye, de a happy end még várat magára

Magyarország történelmi lehetőséget kapott az elmúlt húsz évben, hiszen az EU-s belépésre való felkészülés legalább annyira fontos volt, mint a tagállamiság utána. Vajon közeledtünk, felzárkóztunk Európához vagy sem?

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.

Jelen blogbejegyzés a szerző magánvéleményét tükrözi, amely nem feltétlenül egyezik a Concorde Csoport hivatalos álláspontjával.