A demokrácia nem exportálható – Interjú Novák Andrással

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Külpolitikai szempontból az elmúlt néhány hónap messze legérdekesebb eseménysorozata az volt, hogy 20 éves amerikai jelenlét után az Egyesült Államok feladta afganisztáni misszióját, kivonultak az országból, majd a helyüket pillanatok alatt elfoglaltál a tálibok, akik rögtön meg is próbálkoztak az egyébként igen megosztott ország kormányzásával.

Ezeket az eseményeket a helyszínről követte és tudósította Novák András újságíró, riporter, az ATV tudósítója. A mai adásban vele beszélgetünk Afganisztánról és a térségben történő újságírói munka nehézségeiről.

TARTSON VELÜNK!

Műsorvezető: Vidovszky Áron
Vendég: Novák András

VIDEO FORMÁTUM:

AUDIO FORMÁTUM:

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, Apple, Amazon, Stitcher, Google, Youtube és TuneIn felületein, valamint a Buzzsprout-on és RSS Feed-en keresztül is. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

picture

Afganisztán után: felkészül Tajvan?

Mire számíthatnak a jövőben azok az országok, amelyek valamilyen módon jelenleg is élvezik az Egyesült Államok katonai, gazdasági és politikai támogatását. Hogyan változhat a közeljövőben az USA külpolitikája és mik lehetnek a legmeghatározóbb következményei a világgazdaságra?

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.

Jelen blogbejegyzés a szerző magánvéleményét tükrözi, amely nem feltétlenül egyezik a Concorde Csoport hivatalos álláspontjával.