A Pfizer-BioNTech csoda

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

A Pfizer-BioNTech történetéről idehaza teljes joggal mindenkinek Karikó Katalin neve jut eszébe és mi sem győzzük hangsúlyozni mennyire lenyűgöz minket kitartó munkája és szakmai alázata.

Mi most ugyanennek a történetnek mégis egy másik, nem kevésbé érdekes emberi vonulatát vesszük górcső alá. Hazánkon kívül, ugyanezen cégek neveinek hallatán az emberek egy amerikai-német összefogásra asszociálnak, pedig emögött egy sokkal érdekesebb történet húzódik meg valójában. Egy görög és egy török ember párját ritkító találkozása jókor, jó helyen.

Műsorvezető: Vidovszky Áron
Vendég: Jónap Richárd

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, Apple, Amazon, Stitcher, Google, Youtube és TuneIn felületein, valamint a Buzzsprout-on és RSS Feed-en keresztül is. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.

Jelen blogbejegyzés a szerző magánvéleményét tükrözi, amely nem feltétlenül egyezik a Concorde Csoport hivatalos álláspontjával.