Concorde Podcast+: A Kína trade feltámadása

picture

Ez itt a Concorde Podcast+, a hét legfontosabb eseményeivel.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Hiába van az USA-ban konszenzus a két párt között arról, hogy amerikai pénz ne finanszírozza Kínát, ez a hedge fundok kezét semmilyen módon nem köti. Ők pedig két hete megtalálták itt az olcsó technológia részvényeket és ezzel be is indítottak egy nagy ralit. Az ide ömlő pénz miatt az amerikai papírok sem tudnak új csúcsokat csinálni. Az országok közti rotáció mellett továbbra is meglévő a szektorok közti rotáció új nyertese pedig az energiaipar, azon belül is az atomenergia. A gyorsjelentési szezon jövő héten indul: erre készítse be mindenki a Xanaxot. Vagy a pezsgőt. De semmiképpen sem keverve.

A hét legfontosabb eseményeiről Vidovszky Áron és Móró Tamás beszélgetett.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.

Jelen blogbejegyzés a szerző magánvéleményét tükrözi, amely nem feltétlenül egyezik a Concorde Csoport hivatalos álláspontjával.