Élet az amerikai top egyetemeken, 2. rész

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Tavaly karácsonykor járt nálunk a két kiváló Borostyán-ligás diák Kovács Ferenc Soma, a Harvard és Szepesi Mór, a Yale egyetem színeiben. Akkor megbeszéltük velük, hogyan lehet Magyarországról bejutni a világ legjobb amerikai egyetemeire és milyen ott az élet. Azóta mindketten befejezték első évüket és újra a Concorde Podcast vendégei, ezúttal még jobban belemerülünk az amerikai egyetemi lét sokszínű világába.

Adásunkban többek között szó lesz az izraeli-palesztin és az orosz-ukrán háborúról, az amerikai oktatási rendszer kiegyensúlyozatlanságáról, a közelgő amerikai elnökválasztásról, a mesterséges intelligencia szerepéről a felsőoktatásban. Hogy kicsit oldjuk ezeket a fajsúlyos kérdéseket azt is megnézzük, hogyan buliznak a fiatalok a Harvardon és a Yale-en, de ezeket csak egy hét múlva, a második részben lehet majd meghallgatni, mert formabontó módon ezt a beszélgetésünket most két részben publikáljuk.

Műsorvezető: Vidovszky Áron

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

picture

Élet az amerikai top egyetemeken, 1. rész

Kovács Ferenc Soma, a Harvard és Szepesi Mór, a Yale egyetem diákjai újra a Concorde Podcast vendégei és ezúttal még jobban belemerülünk az amerikai egyetemi lét sokszínű világába.

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.