Concorde Podcast+: Szenvednek a franciák és szenved a Porsche

picture

Ez itt a Concorde Podcast+, a hét legfontosabb eseményeivel.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

A francia válság-newsflow az EP választások után lefelé csorogtak a francia eszközök a közelgő választás és felmerülő gazdaságpolitikai kérdések miatt. A Porschéval az élen a német autógyártók sem remekeltek a kínai versenytársaik által velük szemben követelt viszont-büntetővám ötletnek köszönhetően. Mindeközben az óceán túloldalán az Nvidia már 3 400 dollárt ér. De sok más cég is jól performált, aki benne van az AI értékláncban: a Dell 15 százalékot, a Broadcom 30 százalékot emelkedett egy hét alatt. És most jön még a július, ami historikusan erős szokott lenni a piacokon, az elmúlt 10 évben kivétel nélkül emelkedést hozott.

A hét legfontosabb eseményeiről Vidovszky Áron és Móró Tamás beszélgetett.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.