Tanulj a tékozlás bajnokaitól!

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Egyes beszámolók szerint az Egyesült Államokban a profi kosarasok és amerikai focisták 60-80 százaléka majdhogynem csődbe megy pár évvel a pályafutása befejezése után. Ennek csak az egyik oka a mérhetetlen tékozlás. Sokszor a tanácsadók rossz megválasztása és a diverzifikálatlan befektetések is komoly bajba taszítják a ragyogás évei után a játékosokat.

Mai adásunkban Vidovszky Áron, a Concorde privátbanki vezetője Le Phung Hai Thanh-nal, a Concorde vezető portfóliókezelőjével és Jónap Richárddal, Concorde részvénypiaci stratégájával beszélget a tékozlás bajnokairól, akik minden létező pénzt eltapsoltak.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.