Concorde Podcast+: Transzkontinentális okok miatt gyengült a forint

picture

Ez itt a Concorde Podcast+, a hét legfontosabb eseményeivel.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Az indiai és a mexikói parlamenti választásokat követő deviza gyengülések a forintra is negatívan hatottak. Eközben az Nvidia már a második legértékesebb amerikai cég, már csak a Microsoft előzi meg. Az Nvidiában minden dolgozóra 100 millió dolláros cégérték jut, az 36 milliárd forint. Pozitív makro kép is tüzeli a piacot, így a soft landing képe is egyre valószínűbb: lassul a munkaerőpiac de pont jól, a beszerzési menedzser index is rendben volt, hozam csökkenés is elindult, kezdenek hinni a befektetők a szeptemberi kamatvágásban.

A hét legfontosabb eseményeiről Vidovszky Áron, Móró Tamás és Jónap Richárd beszélgetett.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.