Kutyavilág luxuskivitelben

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Kisállataink nem csak érzelmileg jelentenek egyre többet gazdáik számára, de szépen lassan a számukra korábban kijelölt kutyaólakból és macskafekhelyekről is átkerülnek a korábban kizárólag emberek által használt életterekbe: szállodákba, éttermekbe, repülőkre és a legújabb trend szerint a privát jetekre is. Kis kedvenceinkhez való megváltozott hozzáállásunkkal együtt a kisállattartás korábban soha nem látott méretű üzlet lett világszerte. Ennek az üzletnek a luxus szegmense pedig elképesztő vállalkozásokat hív életre napról napra.

Erről beszélget új adásunkban Vidovszky Áron Jónap Richárddal és Móró Tamással.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

picture

A hatezer dolláros kutyarepülőjegy és egyéb nyalánkságok

Egyik kedves kollégám már húsz évvel ezelőtt is előszeretettel használta a „még a kóborkutyák is szivaroznak” kifejezést azokra az élethelyzetekre, amikor minden klappolt. A kép azóta lassan valósággá lett.

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.