Concorde Podcast+: Fordulat a ketrecharcban?

picture

Ez itt a Concorde Podcast+, a hét legfontosabb eseményeivel.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

A forinton pénzt most csak az opciókiírók keresnek. A Covid óta nem látott heti esést láthattunk az IT szektorban. Németország, az európai bankszektor, az amerikai pénzügyi és közmű szektor viszont bivalyerős. Az idén eddig agyonvert Tesla árfolyamot ígéretekkel pattintotta meg Elon Musk. Közben a hatalmas emelkedés után Mark Zuckerberg újra előszedte régi beakadását, a Metaverzumot. A befektetőknek ez nem tetszik. Fordulat a ketrecharcban?

A hét legfontosabb eseményeiről Vidovszky Áron, Jónap Richárd és Móró Tamás beszélgetett.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.