Concorde Podcast+: Defláció helyett refláció

picture

Ez itt a Concorde Podcast+, a hét legfontosabb eseményeivel.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Miközben a vezető részvényindexek oldalaznak, addig a felszín alatt szignifikáns mozgásokat láthatunk. Gyengék egyes a prémium fogyasztókat kiszolgáló részvények (Tesla, Apple, Nike, Starbucks) és a „másokon kapaszkodó” AI papírok. Erősek az olajkapcsolt részvények és a védelmi ipari papírok. Az amerikai inflációs adat nem vidította fel a kamatcsökkentésre váró befektetői társadalmat. A kötvénypiachoz képest nagyon ellenálló az amerikai részvénypiac.

A hét legfontosabb eseményeiről Vidovszky Áron, Jónap Richárd és Móró Tamás beszélgetett.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.