Concorde Podcast+: A piac királya és hercegei

picture

Ez itt a Concorde Podcast+, a hét legfontosabb eseményeivel.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

A hosszú ideig elképesztően unalmas forintárfolyam most megmozdult, de ezen kívül is van mesélni valónk. Új csúcson az amerikai indexek, de „rally nélkül”, az emelkedés elképesztően koncentrált, vannak szupersztár papírok, szektorok, és nagynevű lemaradók. Beharangozzuk továbbá a jövő hét fontos eseményeit is, Trump-ról is beszélünk.

A hét legfontosabb eseményeiről Vidovszky Áron, Jónap Richárd és Móró Tamás beszélgetett.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.