Concorde Podcast+: Az Apple árazási ereje, a mi inflációnk

picture

Ez itt a Concorde Podcast+, a hét legfontosabb eseményeivel.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Az MNB továbbra is óvatos, az ebből adódó irgalmatlan reálkamat stabilizálta a forintot. Az infláció gépezete ahol tud, zakatol tovább, a nagy árazási erejű vállalatok – mint amilyen például az Apple – könyörtelenül emelik az áraikat, emiatt sem akarnak még jó ideig lazításról hallani a nagy jegybankok. A tízéves amerikai kötvények hozama az 5%-os szintnél már sokaknak vonzó. A lengyel választás nagyon jó piaci reakciókat szült.

A hét legfontosabb eseményeiről Vidovszky Áron és Móró Tamással beszélgetett.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.