Concorde Podcast+: Az AI erősebb a tőzsdén vagy a drága papucsbiznisz?

picture

Ez itt a Concorde Podcast+, a hét legfontosabb eseményeivel.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

A stabilizálódó amerikai kötvényhozamok és a dollár erősödésének megállása megágyazott a kockázati étvágy visszatérésének, a közel-keleti szörnyűségek eszkalációjának irányáról, léptékéről ugyanakkor még semmit sem tudhatunk. Az AI sztori mintha visszatérőben lenne, a túlárazott papucsrészvénynek viszont ritka volt a levegő kibocsátási árszinten. A Netflix emeli az árait, a Tesla leáraz, kérdés, mit szól ehhez a piac.

A hét legfontosabb eseményeiről Vidovszky Áron, Móró Tamással és Jónap Richárddal beszélgetett.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.