A híres-hírhedt részvénypiaci október

picture

Ez itt a Concorde Podcast. Egy műsor, ahol a Concorde munkatársai minden héten alaposan megmondják véleményüket pénzről, gazdaságról, politikáról és mindarról, amit egy Concorde-os nem hagyhat szó nélkül.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Újra itt van az október, ami a köztudatban hírhedt hónapja a részvénypiaci naptárnak. Ez a rossz híre az októbereknek elsősorban annak köszönhető, hogy a tőzsdetörténelem három legemlékezetesebb tőzsdekrachjára kivétel nélkül ebben a hónapban került sor. Túl azonban az 1929-es, az 1987-es és a 2008-as összeomláson, elementáris erejű feltámadásokat is láthattunk az októberi hónapban nem is egyszer a részvénypiaci történelemben. Mindezek mellett friss élményeink is vannak a „csak az erős idegzetűeknek ajánlható” októberekről. A medvéknek 2018, míg a bikáknak 2022 volt egy kedvező évjárat az elmúlt öt évből.

Mai adásunkban Vidovszky Áron, a Concorde privátbanki vezetője Móró Tamással, a Concorde vezető stratégájával és Jónap Richárddal, a Concorde részvénypiaci stratégájával egy pillanatképet próbálnak meg adni 2023 októberéből arra vonatkozóan, hogy milyen lehetséges hasonlóságok és különbségek állhatnak elő az idei és a legendás októberi „évjáratok” között.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.