Concorde Podcast+: Szél ellen, EU-s pletykák áramlatain hajózik a forint

picture

Ez itt a Concorde Podcast+, a hét legfontosabb eseményeivel.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Apokaliptikus jóslatok érkeznek a piacra az amerikai kötvénypiac szétesését illetően, ez sokszor kijelöl rövid távú piaci aljakat. Az amerikai belpolitikai káosz eközben jó úton van az önálló kockázati tényezővé válás felé. A fogyasztó gyengül, a benzinkereslet összecsuklott, ez az infláció és az amerikai monetáris szigor szempontjából jó jel, de egyelőre még inkább erős ellenszél van a kicsi, sérülékeny devizák piacán.

A hét legfontosabb eseményeiről Vidovszky Áron, Móró Tamással és Jónap Richárddal beszélgetett.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.