Concorde Podcast+: Állja a sarat a forint

picture

Ez itt a Concorde Podcast+, a hét legfontosabb eseményeivel.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Sokat csökkent a forint kamatelőnye, mégis egészen jól tartja magát. A dollár erejéhez és az amerikai hozamok emelkedéséhez képest ez már-már imponáló, ugyanakkor ezzel a sérülékenysége is megnőtt, az energiaárak mozgása jobban megrángathatja az év második felében.

Az amerikai részvénypiac egyelőre csak korrigálni látszik, az Nvidia jelentése és a Jackson Hole-i jegybanki konferencia a következő nagy erőfelmérő a jövő héten. A hét legfontosabb eseményeiről Vidovszky Áron, Jónap Richárddal és Móró Tamással beszélgetett.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.

Jelen blogbejegyzés a szerző magánvéleményét tükrözi, amely nem feltétlenül egyezik a Concorde Csoport hivatalos álláspontjával.