Concorde Podcast+: Volatilis forint, olajár rali, dezinflációs kockázatok

picture

Ez itt a Concorde Podcast+, a hét legfontosabb eseményeivel.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Továbbra is volatilisebb formáját mutatja a forint, ugyanakkor a magyar infláció rövid bázison nézve már belesímul a nemzetközi trendekbe. A friss amerikai inflációs adatok megfeleltek a várakozásoknak, a hó/hó infláció már békeidős adat, ennek lehetne örülni, de a piaci reakciót inkább a pozícionáltság és az első félév ralija, az ebből eredő korrekció határozhatja meg. Figyelmet érdemel a kínálat szűkítése révén idei csúcsán járó olajár.

A hét legfontosabb eseményeiről Bukta Gábor, Jónap Richárddal és Móró Tamással beszélgetett.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.