Concorde Podcast+: Szó sincs uborkaszezonról

picture

Ez itt a Concorde Podcast+, a hét legfontosabb eseményeivel.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Érdemben gyengült a forint, hirtelen érdekes lett az amerikai kötvényekben elérhető, az utóbbi időben fokozatosan növekvő reálhozam. Még egy-két rossz nap már technikailag is aggasztóvá tenné a részvénypiac képét, márpedig a pénteki nap adatai és jelentései több mint izgalmasak lesznek.

A hét legfontosabb eseményeiről Kokas Norbert, Jónap Richárddal és Móró Tamással beszélgetett.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.