Concorde Podcast+: Kereskedő robotok rángatják a forintot

picture

Concorde Podcast+, a hét legfontosabb eseményei tíz percben.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Algoritmikus elven működő kereskedő robotok rángathatják a forintot, beindult az amerikai vállalati jelentések szezonja, nagyot esett a brit infláció. A jövő hét nagyon sűrű lesz: a Fed kamatdöntés mellett jelent a Microsoft, az Alphabet, a Louis Vuitton, a Meta, az Amazon.

A hét legfontosabb eseményeiről Móró Tamás, a Concorde vezető stratégája, Bukta Gábor, a Concorde részvényelemzője és Vidovszky Áron, a Concorde privátbanki vezetője beszélgettek.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.