Concorde Podcast+: Nasdaq átsúlyozás és száguldó „zsé” kategóriás részvények

picture

Concorde Podcast+, a hét legfontosabb eseményei tíz percben.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Az erő a múlt hét turbulenciája után most a forinttal van, ami teljesen együtt mozog az amerikai hozamokkal. Az USA év/év infláció 3 százalékra esett, a maginfláció pedig 2019 eleje után először alatta van a Fed alapkamatának. A Nasdaq-100 index átsúlyozása miatt (is) most a kisebb technológiai részvények száguldanak.

A hét legfontosabb eseményeiről Móró Tamás, a Concorde vezető stratégája, Jónap Richárd a Concorde részvénypiaci stratégája és Vidovszky Áron, a Concorde privátbanki vezetője beszélgettek.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.