Concorde Podcast+: Forintos percek

picture

Concorde Podcast+, a hét legfontosabb eseményei tíz percben.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Hirtelen és érdemben gyengülő forint, minden idők legerősebb technológiai első féléve, 3000 milliárd dollárt érő Apple, a Tesla és a kínai elektromos autógyártók uralma a német autógyártók felett, közösségi média ketrecharc Elon Musk és Mark Zuckerberg között és a Fed héja kommunikációja.

A hét legfontosabb eseményeiről Jobbágy Sándor, a Concorde vezető makrogazdasági elemzője, Móró Tamás, a Concorde vezető stratégája és Jónap Richárd, a Concorde részvénypiaci stratégája beszélgettek.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.