Concorde Podcast+: Szigorítást ígérő Fed, növekedési félelmek

picture

Concorde Podcast+, a hét legfontosabb eseményei tíz percben.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

A negyedév végére elakadt az amerikai részvénypiac menetelése, egyáltalán nem ígérkezik unalmasnak az inflációs adatot is hozó július, miközben a forint mozgása csak mikroszkóppal látható. Bivalyerős a japán piac, az európai indexek viszont fáradásos tüneteket mutatnak.

A hét legfontosabb eseményeiről Jónap Richárd, a Concorde részvénypiaci stratégája, Kocsis Márió, a Concorde nemzetközi részvénypiaci kereskedője és Vidovszky Áron, a Concorde privátbanki vezetője beszélgettek.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.