Concorde Podcast+: Az árfolyam gyártja a híreket

picture

Concorde Podcast+, a hét legfontosabb eseményei tíz percben.

MIRŐL LESZ SZÓ A MAI ADÁSBAN?

Feladták a forint short-olását a spekulátorok, iparági sztenderdet hozott létre, és szárnyal a Tesla, rettenetesen szenved a német vegyipar, nem harapós, csak ugatós kutyának látja a piac a Fed elnökét, de eltűnhet-e a tech szektor elképesztő előnye a retro szektorokkal szemben?

A hét legfontosabb eseményeiről Móró Tamás, a Concorde vezető stratégája, Jónap Richárd a Concorde részvénypiaci stratégája és Vidovszky Áron, a Concorde privátbanki vezetője beszélgettek.

TARTSON VELÜNK!

A Concorde Podcast már elérhető a Spotify, az Apple, és a Google felületein, valamint YouTube csatornánkon. Kövessen be minket, hogy ne maradjon le a legforróbb tőkepiaci sztorikról!

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM:

picture

Elon Musk: Az infláció elleni küzdelem élharcosa

A mostanság zajló közgazdasági viták egyik legfőbb kérdése továbbra is az, hogy tartósan lecsökkenhet-e az inflációs nyomás a világban az előttünk álló hónapokban. Az egyes jegybankok szigorodó monetáris politikája mellett van az üzleti élet csúcsán egy olyan szereplő, aki nagyon sokat tett az elmúlt hónapokban, az infláció ellen.

Bármi, ami a műsorban elhangzik az az abban résztvevők magánvéleményét tükrözi. A műsor szórakoztató jelleggel készült, annak tartalma nem minősül befektetési tanácsadásnak és befektetési döntések alapjául sem kíván szolgálni. A Concorde munkatársai a műsorban elhangzó értékpapírokban és befektetési eszközökben pozíciókkal rendelkezhetnek. A műsorban elhangzott adatok, előrejelzések és információk pontosságával és teljességével kapcsolatban a Concorde, illetve a műsor készítői felelősséget nem vállalnak. A Concorde Podcast a Concorde Értékpapír Zrt. szellemi tulajdona.